19. jul. 2010

Missionen er fuldført!

Dagen startede tidligt i dag, eller tidligere end den plejer... Familien Ford havde planlagt at hjælpe nogle venner i nød (nød og nød, det kan diskuteres (; ), så vi tog en tur Friheden for at få noget god brunch hos vennerne - argh det smagte nu dejligt, hvorfor kan det ikke være sådan hver morgen? Men efter en god gang brunch, skulle vi pakke familiens camping ting, tøj og hvad der nu ellers høre med. Det skal siges at de er meget aktive campister! Har været det i 8 år! Og det skal lige siges at de har MANGE ting, for vi troppede op med de to biler vi har og en trailer. Desuden har familien også selv en bil. Så nu kan I vel selv forstille jer, hvor mange ting de havde, for vi skulle ikke have nogen af vores egne ting med, da det jo ikke var vores tur. Så vores venner kunne frit benytte al den plads de havde brug for, og det var vidst også nødvendigt, i den grad! For de tog det som en leg, og fik fuldt ALLE tre biler og traileren!
Afsted kørte vi mod Stevns Camping, skønt sted, masser af grønt og blot 600-800 meter til en strand.
Den næste del af missionen var så, at få tømt det hele, og få et styk telt slået op, og det gik da også vidt for sig. Og selvom vi havde med meget glade og aktive campister at gøre, var familien alligevel ikke enig om hvordan det forbandede telt skulle slås op! Efter en masse diskussioner og en masse grin (for hvor latterligt var det her ikke lige???), kom teltet om at stå. Det blev nu også meget flot hvis jeg nu selv skal sige det :)
Vi stod alle 8 (2 familier på 4 personer) og beundrede vores underværker og kunne ikke være mere stolte over at det telt faktisk kom op at stå... men efter en omgang af det, skulle næste projekt sættes i gang; et styk solsejl (et sejl der skygger for solen).
Haha, Familien galde campister, havde kun lige købt det og havde IGEN absolut ingen anelse om hvordan dette udstyr skulle sættes op, en masse forvirrede blikke kiggede på hinanden, og ned på den forvirrende tegning, som sejlet havde medbragt. Der var en masse snore, som skulle bruges til at sætte sejlet op med, men hvordan snorene virkede medbragte endnu flere spørgsmålstegn!
Men argh, hvor var vi alle sammen heldige, for mine tidligere spejder gener blev sat kraft, mens de andre fik chancen for at sætte sig ned, og hive efter pusten i denne forfærdelige hede - orgh dog, vi skal nu være glade for at den er kommet :)
Og når det kom til alt, var det egentlig ikke så svært at sætte op, men det fyldte en huldens masse plads, og sejlet var knap 1.80m højt. Men da sejlet, for det meste er holdt oppe med to stænger og tonsvis af snore, hvor sejlet ikke højere end jeg lige kunne så der (jeg er ca. 163 cm). Så det virkede sgu ikke så optimalt, men det fungerede og det var vidst hovedsagen!
Dagen sluttede af med dejlig grillmad, god stemning og en masse trætte, dog glade mennesker :)

xoxo
Hannah

Ingen kommentarer:

Send en kommentar