2. mar. 2011

Kliché

Photobucket

Okay det her er lidt random, men hey.. Jeg har en konto/bruger hos Miss Selfridge og så popper der jo sådan et nyhedsbrev op en gang imellem i indboxen, så tog jeg mig lige sammen til at surfe lidt rundt på deres hjemmeside. Og mensanden se hvad jeg fandt, en taske der minder mig meget om en andens. Anyway synes jo egentlig det er lidt kliché agtigt hele det er luksus vs. budget halløjsa da det vise på SÅ mange mode blogge, men nu vil jeg nu ikke klassificere mig selv som en mode blogger... Men synes nu alligevel godt at jeg kunne tillade mig selv at gøre det, så ofte kommer de jo nok heller ikke op på bloggen ;)
Hvis jeg havde alle de penge i verden som man kun kan drømme om, ville jeg da unden tvivl vælge at købe Edie bow-embellished suede bag from 3.1 Phillip Lim, men nu hvor jeg ikke har pengene, så vil jeg alligevel ikke købe Miss Selfridge udgave, den er bare ikke liiiigeså pæn :D Så spare jeg da de penge ;)

Beklager for stilheden her på bloggen den sidste halvanden uges tid, jeg har bare nydt så meget at være hjemme i lille Danmark og bruge lidt kvalitets tid sammen med vennerne, og nu ved jeg jo også at Julie har været på ferie her i sidste uge. Men nåede lige at få hende set inden. Var sgu så dejligt at se den skønne pige igen! Savner hende SÅ meget! Anyway nu er jeg tilbage i England og så kan vi jo alle krydse vores fingre for at jeg får taget mig lidt sammen til at få blogget noget mere :)

So I have an account at Miss Selfridge, which means I get a newsletter every now and again, so for once I actually went on the website to see what they have in stock. When I saw that bag I was like, where have I seen that bag in a nicer version. Heh and after some research, tadaaa Edie bow-embellished suede bag from 3.1 Phillip Lim appeared on the screen. If I had the money I would for sure by the luxury one, but on the other hand anyway I actually don't like the Miss Selfrigde version...
Well just felt like doing this, don't know why... But it is very cliché as SO many fashion bloggers does this, as I don't classify myself as a fashion blogger, I thought is would be strange, but a bit a fun...
And btw sorry for the lack of blogging, just been busy with seeing friends back in Denmark, but now that I'm back in England, well, let's just hope that there will be more blogging coming up.

xoxo
Hannah

Ingen kommentarer:

Send en kommentar