5. dec. 2010

...

Hm... Har egentlig ikke så meget at sige fortiden... Er det ikke underligt? Tror sgu egentlig bare at mit hovede er lidt bombarderet med college og savn... I den forstand at lige siden december startede, hvilket jo egentlig kun er nogle få dage siden, har jeg været rigtig nede, for det her er tiden man skal tilbringe sammen med sine venner og sin familie... Og jeg er sgu egentlig gået lidt i baglås, for jeg savner Julie og alle de andre tilbage i DK! Og det gør mig rigtig trist at jeg ikke kan være sammen med dem denne jul... Men da jeg snakkede med mine forældre om det tilbage i efterårsferien, var jeg egentlig lidt ligeglad med hvor vi skulle være (DK vs. UK)...

Når, men ville egentlig bare (okay hvor mange gange har man lov til at sige; EGENTLIG?!?!?) vise jer min nye frisure, som jeg fik lavet for over en uge siden... Beklager lige billedet nedenunder, men det er altså sidste og nok også første gang i for lov til at se mine bisser sådan, for jeg har jo fået bøjle på (togskinner)... Men det har jeg fortalt alt om... Men tanken var at lave et før og efter billede... rimelig tidligt før billede, og I skal vente ret langt til et efter billede. Okay, det her indlæg bliver mere og mere latterligt - jeg STOPPER NU!

Billederne er egentlig lidt... øhm... altså... jeg kan ikke lide dem!

Hvad synes I om min frisure???

/ Hm... Well, I don't have to much to say these days... Isn't that a bit weird? It might just be because my head it loaded with college stuff and I just really miss home these days... Well ever since (stupid) December started, which like only a few days ago, I've just been really down, cause Xmas is the time to be with your friends and family, and the friends I care about are the ones I can't be with. Just feel like hanging out with Julie and all the other guys. And especially since I'm not going home this Christmas... As I said in half term to my parents that I didn't mind where we should be (DK vs. UK)...

Oh, the main reason why I wanted to blog, was yo show you my new haircut, I know I look ridiculous in these pictures but, hey... I got this haircut over a week ago. I would like to apologize for the pictures (with ALL the teeth), but since I have gotten my braces, I thought you should see what my teeth looked like before the braces, and we can now wait for an after shoot, only have to wait 17 and half months!
Well this post is just getting more and more ridiculous so I'm STOPPING now!

Btw, what do you think of my hairstyle/cut?


xoxo
Hannah

4 kommentarer:

 1. Hannah, du er SMUK! Og jeg elsker at du eksperimenterer så meget med dit hår! Det er w-o-n-d-e-r-f-u-l til dig(nu håber jeg at det er stavet rigtigt, ellers så ret mig lige Miss. Ford!) Saaaavner dig så meget! Glæder mig til at du kommer til DK igen. Julen er ikke det samme uden dig..

  SvarSlet
 2. COOOOL HÅR!!!! :D det er virkelig sejt..

  tjek min blog ud! ;)
  Charlotte Amalie

  SvarSlet
 3. MANGE TAK! :D

  Det skal jeg nok gøre!

  SvarSlet
 4. Julie, min kære pige! Jeg elsker det også! Du har stavet det rigtigt! Saavner virkelig også dig! Det er så træls jeg ikke kommer hjem til jul... Julen er bestemt heller ikke det samme uden dig!

  SvarSlet